最近作って食べたもの foods I made and ate recentiy

【ホットサンド】【hot sandwich】
父の知り合いの方の喫茶店で初めて食べました。その時は「こんな美味しいものがあるんだ」と感動しました。友達のMさんに作ってもらい食べたのもとっても良い思い出です。
ホットサンドメーカーを買えば、だれにでも作れます(高いものもありますが、手軽な値段で売っています)中身はハムとチーズ、ウインナーとチーズ、サラミ、コーンビーフ、
煮たリンゴ、ジャムやカスタード、バナナーとチョコなど好きなものを。
I ate hot sandwich at the first time at my father’s acquaintance’s café. I felt how delicious this was and was impressed much. A friend of mine was used to make hot sandwiches and
That is very good memories. Everybody can make hot sandwich if you buy a hot sandwich maker(some makers are expensive but most is reasonable price) Filling is whatever you like
Such as ham & cheese, Sausage & cheese, salami ,corned beef, apple paste ,jam or custard banana & chocolate.

【グルメ鍋で焼きそば】【 Fried noodle with gourmet pan】
このブログにリンクさせてもらっている木型屋さんのブログ「ノック無用の社長室」 http://endokigata.blog.ocn.ne.jp/sapporo/2010/02/post_3ac0.html や同じくリンクさせてもらっている「塗りプラ倶楽部」のHP http://store.shopping.yahoo.co.jp/nuripuraclub-net/index.html とそこの店長さんのブログ http://ameblo.jp/nuripura/entry-10373986350.html#cbox で紹介や販売をしている「キティちゃんのグルメ鍋」で作った焼きそばです。木型屋さんのブログでKさんが作っていたのを真似してみました。余分な油は飛んで、美味しくできました(^u^)
This is the fried noodle which I made with the Hello Kitty’s gourmet pan . This pan is mentioned in Mr. mockup workman’s blog of “The president office you don’t need to knock” http://endokigata.blog.ocn.ne.jp/sapporo/2010/02/post_3ac0.html and also introduced in “NURIPURA CLUB’s TOMONE manager’s blog http://ameblo.jp/nuripura/entry-10373986350.html#cbox and available to “NURIPURA CLUB” HP http://www.nuripuraclub.net/nuripura.html
In Mr. mockup workman’s blog introduced Mr. K was making this fried noodle and I followed that. This pan prevent extra oil from remaining on it. As a result I succeed on making this noodle.

【デコレーション寿司】【sushi cake】
スーパーに無料のレシピが置いてあったので、作ってみた「デコレーション寿司」
初めて作りました。ちらしずしの素を混ぜて、底がとれるケーキ型をぬれ布巾で拭き炒り卵、ちらしずしの素の半分入れ、菜の花、ホウレンソウ、アスパラ、スモークサーモン、サケフレーク、など、好きな具をいれて残り半分のちらしずしの素を入れて型から外し
上に残りのスモークサーモン、エビ、菜の花、ホウレンソウなど、好みの具をのせて出来上がりです。
I made this Sushi cake with the free recipe which I got at a supermarket .It was my first time to make this. Mix vacuum-packed Chirasi-sushi http://images.google.co.jp/images?hl=ja&rlz=1T4ADFA_jaJP367JP367&q=%E3%81%A1%E3%82%89%E3%81%97%E5%AF%BF%E5%8F%B8%E3%81%AE%E7%B4%A0&um=1&ie=UTF-8&ei=Fdq9S5yMM4_g7APygYm6CQ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CCkQsAQwAw with some rice. Use cake tin which was able to come off the bottom part, wipe the tin with wet closes. Put scramble
Egg, half of the Chhirasizusi rice. Put spinach asparagus smoked salmon,salmon
Flakes etc. whatever you like then put the remaining Chirashi sushi rice, take it out from the tin decorate the top with smoked salmon shrimps spinach asparagus whatever
You can find from fridge or you can buy at supermarket of your neighborhood
一人暮らしになってから簡単な料理しかしなくなったので、父といる時は手抜きはするもののきちんと料理をするので、父には感謝です

Ever since I started single life I often make simple and easy cooking. When I take meals with my father I make proper food I appreciate this to my father

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